A webshop zavartalanul üzemel, a rendeléseket ingyenesen házhozszállítjuk.

A webshop zavartalanul üzemel, a rendeléseket ingyenesen házhozszállítjuk.

Fekhelyek

Válassz puha, kényelmes, karakteres termékeink közül! A minták és a párnák tervezésénél fontos szempont volt az egyediség. Hiszen ki ne szeretne olyan fekhelyet kutyájának, macskájának, ami nem köszön vissza mindenhol? A minták többsége kisszériás, csak bizonyos mennyiségű párnát varrunk egy-egy kollekcióból. Nincs két egyforma kutyafekhely, ahogy két egyforma kutya vagy gazdi sincs. 

A Happy Beast Design párnák kézzel, Magyarországon készülnek.

A webshopban található párnák megvásárolhatók változtatás nélkül, az adott színösszeállításban; de Te is megtervezheted saját párnádat az alsó, egyszínű anyag és a középső díszcsík színének változtatásával. Ha ilyen egyedi megrendelésed van, írj nekünk, segítünk! 

Tovább
Jungle
Jungle
Jungle
Jungle
12 900 Ft
ÚJ
Dreamland
Dreamland
Dreamland
Dreamland
12 900 Ft
8 000 Ft
ÚJ
Granada
Granada
Granada
Granada
12 900 Ft

Mi úgy gondoljuk, a gondosan kialakított lakásdekornak része kell, hogy legyen minden egyes tárgy a lakásban, így a kutya párnáját is az otthon egyik fontos kiegészítőjének tekintjük! Így az egyik aktuális trend szerint megtalálhatjátok kínálatunkban a letisztult pasztell színeket, amik belesimulnak a világos terekbe. A másik irányzat szerint pedig párnáinkkal a színeket szeretnénk éltetni! Legyen a kutya fekhelye egy hangsúlyos pontja a szobának, ahogy életünknek is hangsúlyos részei ők :) 

Ezeket a modern kutyaágyakat úgy tervezzük és készítjük, hogy megfeleljenek házi kedvenced igényeinek, így belül a töltet puha, akár egy vattafelhő, míg a huzat strapabíró, erős anyagból készül.

Szállítási idő: a fekhelyeket általában 1 héten belül elkészítjük megrendelésed alapján.

Tovább