Rólunk

Helló! Üdvözlünk a Happy Beast Design kutyafekhelyek világában!

Itt megtalálod a saját stílusodhoz és az otthonod színeihez illeszkedő vidám, designer kutyafekhelyeket, miközben kutyád kényelméről sem kell lemondanod, akár összegömbölyödve, akár kiterülve, vagy tappanccsal az ég felé alszik.

Hiszünk benne, hogy a kutyapárna kiválasztása nem követel kompromisszumot, lehet egyszerre szép és funkcionális is. Ott van megannyi apró részlet a lakásodban; tárgyak, amiket gondosan válogattál össze - miért lenne pont kedvenced ágya kivétel?

Ő is megérdemli, hogy a család részeként különleges helyet kapjon otthonodban.

 

Miért Happy Beast Design?

Mert ezek a szőrös kis szeretetgombócok még a legjobb nevelés ellenére is tudnak időnként szörnyecskékként viselkedni... De mi így szeretjük őket! ❤️❤️❤️

 

Fekhelyeinkről

Mintáink és párnáink tervezésénél fontos szempont az egyediség. A minták többsége kisszériás, csak bizonyos mennyiségű párnát varrunk egy-egy kollekcióból. Nincs két egyforma, ahogy két egyforma kutya vagy gazdi sincs. A Happy Beast Design párnáknak egyéniségük, lelkük van.

A webshopban található párnák megvásárolhatók változtatás nélkül, az adott színösszeállításban; de Te is megtervezheted saját párnádat az alsó, egyszínű anyag és a középső díszcsík színének változtatásával. Ha ilyen egyedi megrendelésed van, írj nekünk és átbeszéljük a lehetőségeket!

 

Hazai termék

Alapanyagaink beszerzésénél törekszünk arra, hogy minél nagyobb részük magyarországi partnertől érkezzen, ezzel is támogatva a hazai textilipart és a vállalkozásokat. Saját mintáinkat itthon nyomtatjuk partnereinkkel együttműködve. A késztermék is természetesen itt készül, magyar kezek gondos munkájának köszönhetően. #veddahazait